film Matrix AB

Jakmile vymění portréty Miloše Zemana za Andreje Babiše ve školách, začnou děti místo mléka dostávat kostelecké uzeniny a inovovaný, toustový chleba Penam. U benzinových pum postupně zmizí tradiční produkty, na které jsme zvyklí. Budou se prodávat jenom ty, s vysokým podílem příměsí biopaliva z Babišovy Lovochemie. Že to nebude levnější, že někomu se občas zadře motor, nebude příznivcům AB vadit. Na ostatní podnikatelské kverulanty zaklekne ministerstvo financí, ihned po pádu koaliční vlády. Živořit začnou i drobní zemědělci. Budou muset hnojit zásadně jen hnojivy značky Agrofert. Nic jiného na trhu nebude. Nově ustavený náčelník pohraniční stráže (z dob Babišova mládí) nenechá nikoho s konkurenčními produkty projet. Za to bude třikrát po sobě Babišem povýšen na vícegenerála namísto neoblíbeného plukovníka Koudelky. Monopol Agrofertu Babiš zamaskuje bojem s migranty.

Otrava Bečvy už se nikdy nebude vyšetřovat, protože jako prezident získal doživotní imunitu. Kdo pípne ještě něco o Čapím hnízdu, půjde sedět. Jmenovat bude Babiš jedině ty soudce, kteří podepíší písemný závazek věrnosti a odpřisáhnou, že nikdy nespolupracoval s StB. Tento právní názor bude retroaktivní.

Distribuce jiných než Babišových médií nebude nelegální. Nezávislá media budou jako underground za Husáka. Povolena budou jen média ostatních oligarchů, pokud budou Babiše nepřetržitě chválit. Umělci, kteří podporovali Babišova protikandidáta, budou muset odejít do zahraničí, protože je nikdo u nás nezaměstná. To zařídí nový ministr kultury, který bude vyměněn na nátlak prezidenta Babiše. Fialová vláda brzy padne a Babiš pověří sestavením vlády Tomia Okamuru  s Alenou Schillerovou. Finačně podpoří komunisty, aby se mohli do parlamentu vrátit.

Babiš jako prezident zastaví církevní restituce. Namísto toho nabídne věřícím jeden stavební úřad, ve kterém kdokoli z jeho kamarádů vyřídí stavební řízení natotata. Obyčejným občanům se stavební řízení samozřejmě nezkrátí. Na ty bude větší přísnost a více kontrol. Církev nebude smět stavět vůbec. Málo ho v kampani podporovala a nedovojila mu pochovat si Pražské jezulátko. Babiš se bude starat jen o pražský Hrad společně s Dukou. Ten se osvědčil už Zemanovi.

Babiš začne tisknout peníze, aby zkrotil inflaci. Donutí k tomu Českou národní banku. Má tam svého guvernéra, se kterým dělal ekonomický etrádní pořad. Můžete si to dohledat na internetu. ĆNB sníží na jeho tajný pokyn úroky, aby si Babiš mohl půjčovat na svoje prezidentské podnikání. Zápisy za zasedání bankovní rady budou nepřístupné v archivech po dobu 70 let, tak jako v Rusku. Tisk peněz a jejich rozhazování Babišovým voličům sice vytvoří obrovské dluhy, inflace se vrátí atd. O tom se ale nebude smět psát v médiích. Vědět to budou jen členové ANO.

Za Babiše se vytvoří velká díra v penzijním systému, takže bude potřeba (ve druhém Babišově funčním období) snížit důchodcům důchody. Do pěti let bude česká ekonomika kopírovat Orbánův zázračný hospodářský model. Z vděčnosti k velkému maďarskému vzoru zavede Babiš ve školách jako druhý (nevolitelný) jazyk maďarštinu. Bude jí škodolibě propagovat i při návštěvách na Slovensku. Až bude hospodářská situace neúnosná a bude všem jasné, že Hrad nelze řídit jako Agrofert, tak si Babiš vymyslí zákeřného vnější ho nepřítele. A slibovaného míru se mnozí důchodci nedočkají. Alespoň ne na české půdě.

Nejhůř na tom budou důchodci. Nedočkají se klidného stáří ani lásky svých dětí a vnoučat, protože zvolili Babiše. Ti co to udělali a podřekli se svým dětem, budou muset jít do speciálních domovů důchodců postavených z EU dotací. Budou provozované Agrofertem. Důchodci budou dostávat stejně dobrou stravu, jako děti ve školách (viz úvod článku). Armáda bude dostávat jen chleba Penam, protože podporovala ve volbách generála Pavla.

Chudé regiony budou chudnout dále, ale Český statistický úřad bude (ještě rád) vykazovat v severních Čechách a na Ostravsku mimořádný růst oproti Brnu a Praze.

Korunovační klenoty se budou trvale vystavovat na farmě Čapí hnízdo, protože Babiš si dobře pamatuje tu zimu ve frontě před druhým kolem prezidentské volby. Navíc musel strávit dvě hodiny ve frontě s obyčejnými lidmi. Na takové ponížení jako nejbohatší slovensko-český oligarcha jen tak nezapomene.

Sousedské vztahy budou v troskách. Jen s Orbánem, Makronem a Kremlem, budou velmi dobré. Článek 5 smlouvy NATO bude konečně na základě žádosti Turecka a Česka vypuštěn, čímž se zajistí Babišův mír. A hned po zrušení článku 5, bude do základních kamenů Národního divadla a ve Vladislavském vytesán tento nápis:

Andrej Babiš se za pomocí důchodců, Zemana a Okamury zasloužil o stát více než Beneš s Masarykem dohromady.

Nobelovu cenu Babiš nedostane, protože Švédsko bude tou dobou už v NATO a bude tam žít i početná skupina českých emigrantů.

,
Může vás také zajímat
Latest Posts from Česká politika